Se dokumentarfilmen “Når forskning går nye veje” på DR

Det er en Dansk dokumentar fra 2015
Fra danske biologigarager til Googles hovedkvarter, en helt ny form for videns og læringskultur er ved at bryde frem i samspil med nettet. Konsekvenserne er om sig gribende og alt fra skolesystemet og universiteterne samt den etablerede forskningsverden bliver udfordret. I dokumentaren “Når forskning går nye veje” udforsker det eksperimenterende forskerpar Katja Gry Carlsen og Alfred Birkegaard grænserne for vidneskabelse i den digitale tidsalder. Dokumentaren er i sig selv et eksperiment i en anden måde at forske på, idet den undersøger hvorvidt man bør tage internnets nye muligheder for DIY, crowdsourcing og samskabelse af forskning alvorligt?

KAN SES INDTIL:

Kommentér

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *